Voksen flyverdragt til kvinder

Kunne du godt tænke dig en lækker flyverdragt til voksne kvinder, så er du kommet til det rette sted. Der er efterhånden ikke ret mange steder på nettet eller i “virkeligheden” for den sags skyld, hvor man kan købe netop flyverdragter til voksne, og derfor har vi her på siden samlet en oversigt over de steder, hvor du rent faktisk kan finde dem.

Check prisen hos Aktiv Vinter her

Check prisen hos Aktiv Vinter her

Check prisen hos Aktiv Vinter her

Der er rigtig mange, der er stoppet med at have de deciderede flyverdragter i butikkerne. I stedet har de kastet sig over sættene, hvor man får et par overalls bukser samt en ski- eller vinterjakke. Men er er jo bare ikke det samme som en flyverdragt, vel?

Jeg havde selv problemer med at finde min nye flyverdragt, der passede til kvinder, og da det gik op for mig, hvor svært det egentlig var at finde en god model i Danmark, valgte jeg at lave en lille side for netop flyverdragter til voksne, hvor andre kvinder, og mænd for sags skyld, kan finde flyverdragter nemt og hurtigt.

Derfor håber jeg også, at jeg kan hjælpe dig med at finde frem til din nye flyverdragt. Der er et par stykker at vælge imellem. Dog er der ikke så mange af de fede retro-modeller, som du måske er på jagt efter. Der er dog nogle enkelte, som er dem, du ser her på denne side.

Jeg har også samlet alle retro flyverdragterne i et enkelt indlæg, som du kan finde her, hvis det skulle have interesse.

Kvalitet koster penge

En af de ting, man skal være opmærksom på, når man skal ud og have en ny flyverdragt er, at det altså koster lidt penge at få fat i kvalitet. Man skal op og give små 2.000 kroner eller deromkring, hvis man vil have en ordentlig model, som kan holde på varmen, og som samtidig er pæn at gå i.

Hvis du ikke vil op i det prisleje, så skal du i stedet kigge efter en termo kedeldragt eller noget i den dur, som plejer at kunne fås til et sted mellem 500 og 1.000 kroner. Der er eksempelvis et par modeller her, hvis du er mere interesseret i sådan en model end dem, der er her på siden.

Det kan virke som mange penge, og det er det jo objektivt set også, men med de få producenter der er i dag af flyverdragter til kvinder, er der desværre ikke så mange andre alternativer. I hvert fald ikke hvis man vil have sin flyverdragt fra ny.

Brugte flyverdragter til kvinder

Hvis det er pengene, det kommer an på, og hvis du er ligeglad med, om dragten har været brugt før, så kan der være mange penge at spare på at købe din flyverdragt brugt. Der er mange, der har sine gamle flyverdragter liggende hjemme i kælderen, og som ikke rigtig bruger dem mere.

Derfor kan du altså være heldig at finde en eller endda flere muligheder, hvis du kender nogen, der eksempelvis elskede at stå på ski tilbage i 1980’erne. Dengang var det jo moderne med sådanne dragter, så hvis du vil gøre dig forhåbninger om at finde sådan nogle modeller, skal du nok ud og kigge på det brugte marked.

Det kan også være, du er heldig, at dine forældre har en enkelt eller to liggende derhjemme, hvis de havde sådanne modeller tilbage i 1980’erne. Så er det jo oplagt at gå i deres kælder i stedet for at skulle til at betale penge for at købe dem fra andre.

Jeg tror dog ikke, at prisen kommer helt ned i sådan noget 100 kroner agtigt. Folk har givet kassen for dem i tidernes morgen, ligesom de også koster nu, og derfor vil de nok også gerne have i hvert fald et par hundrede kroner for dem nu om dage. Så kan du jo diskutere med dig selv, om det kan svare sig at købe den brugt, eller om du skal vælge en ny model i stedet for.

Flyverdragter holder i mange år fremover

Selvom prisen er lidt deroppe af på de nye modeller, så skal du ikke frygte, at du på nogen måde skal ud og købe en ny flyverdragt foreløbig, når du først har købt en model. For, som vi også lige gennemgik med de brugte modeller, så er det altså en type overtøj, der kan holde i mange år fremover. Så køber du en flyverdragt i dag, skal du ikke være overrasket, hvis du også kan bruge den om 10, 20 eller måske 30 år.

Det er langt fra alle, der ynder at gemme på tøj i så mange år, men det kan lade sig gøre. Og vælger du at købe en flyverdragt i dag, kan jeg da også kun anbefale dig at gemme den, da den altså er rar at have, og derudover også koster en del at fornye.

Fint udvalg af flyverdragter til kvinder på nettet

Selvom udvalget ikke er så stort igen, så er det stadig et fint udvalg af flyverdragter til kvinder, som du finder på nettet. Jeg kan helt klart anbefale dig at købe din flyverdragt over nettet, når du har fundet den rette model, da det sparer dig for en del tid, og dernæst også fordi, at der ikke er mange fysiske forretninger der har disse modeller på lager.

Derudover er der heller ingen af de webshops, vi har linket til herover, der rent faktisk giver dig den mulighed at købe den i en fysisk forretning. Så hvis du vil gøre det både nemmest og billigt for dig selv, gør du klogt i at bestille den online.

Så bliver den også sendt direkte til dig, og typisk ofte også uden yderligere omkostninger for levering. Så har du endnu ikke fundet dig den helt rette flyverdragt, håber jeg, at jeg her har været med til at inspirere dig til at vælge den helt rigtige model.

Du kan også finde termodragter til damer her.

Jeg er glad for, at du har læst med i dag, og jeg håber, at du vil kigge forbi en anden dag, hvis du skulle have brug for en ny flyverdragt til voksne kvinder.