Retro flyverdragt til voksen

Er du på udkig efter en retro flyverdragt til voksne, så håber jeg, at jeg her kan hjælpe dig med at finde lige netop den model, du er på udkig efter. Jeg har før selv haft problemer med at finde den helt rigtige flyverdragt, da der simpelthen bare ikke er et lige så stort udvalg nu om dage, som der var for 10-20 år siden, hvor alle skulle producere de her flyverdragter, vi i dag vil betegne som retro modeller. Til en start kan du jo kigge på de modeller, du finder herunder for at se, om der ikke skulle være en enkelt eller to, der ligner det, du søger.

Mindre udvalg af retro flyverdragter til voksne

Et af de største problemer med at finde en retro flyverdragt er, at der generelt bare ikke er det helt store udvalg af flyverdragter til voksne nu om dagen. Ikke engang i butikker, der kun sælger skiudstyr og skitøj, hvor man skulle tro, at det var lige netop der, man ville finde det. Det kan dog godt lade sig gøre, men de helt gamle retro modeller kan du i dag enten kun købe som decideret kostume eller på det brugte marked.

Bestil din retro flyverdragt over nettet

Du kan dog godt finde nogle nye modeller, der kommer ret tæt på de modeller, vi alle sammen vist nok kan huske fra 1980’erne. Vi har blandt andet taget et par modeller med på listen herover, som du kan tjekke ud, hvis du skulle have lyst til det. I og med udvalget for flyverdragter er så lille, som det er, kan det være en rigtig god idé at bestille din flyverdragt over nettet, da du på den måde hurtigst og nemmest kan finde frem til en model, der passer til dine behov. Og så kan du endda klare det direkte fra mobilen eller computeren, siddende i din sofa eller mens du er på farten.

Hvad koster en retro flyverdragt til voksne?

Det kommer helt an på, hvilken form for flyverdragt der er tale om. Er der tale om en god, solid flyverdragt med retro print, der kan holde varmen inde og kulden ude, og som du rent faktisk vil kunne tage på, på en kold og sneklædt vinterdag, er vi nok ude i et sted mellem 1500 og 2500 kroner. Skal du derimod have fat i et kostume, fordi du skal være skiløber til fastelavn, så kan du finde det til en brøkdel af den pris.

Kan jeg bytte den, hvis jeg bestiller den over nettet?

Ja, langt de fleste webshops har en nem returpolitik, hvis du gerne vil have byttet den vare, du har købt hos dem. Så selvom det kan virke nemmere i en fysisk forretning, så er det altså heller ikke umuligt at bytte en ting, du har købt over nettet. Ofte kan du endda også få en returlabel tilsendt fra forhandleren, så du nemt og enkelt kan sende den tilbage helt uden beregning. Så du skal ikke være bange for at handle over nettet, når du skal bestille din nye retro flyverdragt.

Skal jeg købe min flyverdragt brugt?

Jeg vil anbefale dig at købe din flyverdragt fra ny, men det kan også godt lade dig gøre at finde den brugt, da der er rigtig mange af dem, der stod på ski i 1980’erne, der har deres gamle flyverdragter til at ligge og samle støv hjemme i kælderen. Du finder desværre ikke så mange på eksempelvis DBA, da det er de færreste, der rent faktisk får sat dem til salg. Men du kan være heldig, og hvem ved, måske kan det være du endda kan finde en model eller to hjemme hos dine forældre, hvis de stod på ski for 30-40 år siden.

Find ud af hvad dine behov nøjagtigt er

Inden du vælger at bestille din retro flyverdragt, er det en rigtig god idé lige at tænke over, hvad du skal bruge den til. Hvis det bare er til en udklædningsfest eller fastelavn, er der ingen idé i at gå ud og kaste 2000 kroner efter den. Så kan du i stedet vælge et decideret kostume, der dog trods alt ikke rigtig egner sig til at bruge rigtigt, når du er udendørs. Har du omvendt behov for en rigtig flyverdragt, du kan holde varmen i, bør du gå efter en af de mere kvalitative modeller, så du er sikker på, at du får noget godt for pengene.

Alternativer til flyverdragten

Der findes et par alternativer til flyverdragten, som du kan overveje, hvis der ikke er nogle af de her flyverdragter, der passer til din smag eller det billede, du har af en retro flyverdragt i hovedet. Hvis du ikke har noget imod at kigge på alternativer, så kan jeg anbefale dig at kigge på et sæt af skibukser og en ski-jakke, som du også kan finde utroligt mange fede versioner af. Her får du ikk en heldragt, men du får et par overalls med seler samt en solid jakke, som nok også skal sørge for at holde dig varm, når du skal ned af pisten.

Find flyverdrager til kvinder her

Er du på særlig udkig efter flyverdragter til kvinder, kan jeg anbefale dig at smutte en tur ind på denne anden side, hvor du kan finde et pænt udvalg af netop flyverdragter til kvinder. Det er som tidligere nævnt utrolig svært at finde et stort udvalg af “rigtige” flyverdragter, så jeg håber, at min lille side her kan hjælpe dig i jagten på din nye flyverdragt.

Alternative flyverdragter

Hvis du ikke er interesseret i at betale små 2000 kroner for en flyverdragt, som du kan holde varmen i om vinteren, kan du eventuelt også overveje at tage et nærmere kig på termodragter af den ene eller den anden slags. Det er ofte den form for flyverdragter, som håndværkere, pædagoger osv., anvender, når de er ude og arbejde i den skønne, friske luft i de kolde måneder. Hvis du gerne vil se et udvalg af disse, kan du gøre det her.